FACTS 2022

Op 2 april gingen we met 20 jongeren naar Facts in Gent. Facts is een jaarlijks Comic-con festival waar er verscheidene zaken te doen en te bezichtigen zijn. Ben je fan van strips, series, films, games, superhelden, cosplay en anime dan is dit the place to be!

Wat kan je er allemaal doen?

Heel wat acteurs en tekenaars, vanuit verschillende hoeken van de wereld, kan je ontmoeten op dit evenement. Tekenaars tonen hun talenten door live tekeningen te maken. Acteurs komen voor fotosessies, signeersessies en Q&A’s. Een van onze jongeren, met plankenkoorts, kreeg zelf de kans om voor een volle zaal een vraag te stellen aan bekende acteurs. Fantastisch om deze jongeren te zien groeien en openbloeien!

COBRA KAI!!!?

De kers op de taart was iets dat onze jongeren nog steeds niet kunnen geloven. Salim en Samia hebben tijdens het evenement bergen verzet om de jongeren een uniek moment te laten beleven, namelijk een meet and greet met The Hawk uit de NETFLIX series Kobra Kai. Onze jongeren bekijken deze serie al een tijdje met hart en ziel. Toen Jacob Bertrand, The Hawk, naar hen toekwam en hen begroette konden ze hun ogen niet geloven. Velen zwoeren zelf hun handen niet meer te wassen. Blij om een deel van deze jongeren hun dromen te kunnen waarmaken. Hieronder een aantal sfeerbeelden van hun enthousiaste gezichten.

Opdracht

De jongeren kregen tijdens het evenement ook een opdracht. Deze luidde als volgt: zoek de origineelste cosplays en trek met hen een leuke foto. De jongeren gingen op zoek en maakten heel wat toffe foto’s.

Ook onze Merel was met alle enthousiasme aanwezig in haar cosplay. Leuk hoor!

Leave a Comment

Share via
Copy link
Powered by Social Snap